Visie

Uw bouwproject: van ontwerp tot realisatie

Uw architect moet een meerwaarde zijn voor uw bouwproject. U wordt door één projectarchitect nauwgezet begeleid van bij het ontwerp tot en met de realisatie van uw project met de nodige aandacht voor budget en planning. Zo hebt u tijdens het gehele bouwproces een vertrouwd aanspreekpunt waar u steeds terecht kan. Wij willen uw gids zijn in de steeds evoluerende bouwwereld.

Onze architecten = uw team

Binnen ons bureau toetsen we elkaars ontwerpen en werkwijze steeds af. U hebt contact met één projectarchitect, maar kan rekenen op alle specialisaties binnen ons team. Indien u wenst, wordt de interieurinrichting van uw project op maat ontworpen en begeleid om zo van uw woon- of werkruimte een inspirerende leefomgeving te maken.

Future proof

We vinden het zeer belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste evoluties. Daarom scholen onze teamleden zich op regelmatige basis bij op gebied van wetgeving en innovaties in de bouwsector. Uw bouwproject zal klaar zijn voor de toekomst op ecologisch, esthetisch en technisch vlak.

Energiebewust architect

Als energiebewuste architecten besteden wij grote aandacht aan dit aspect van uw project. Hierbij houden we rekening met nuttige investeringen of eventuele faseringen bij het toepassen van energiebesparende maatregelen en technieken. In samenwerking met ons bureau werden er al verschillende mooie BEN-woningen gerealiseerd.

Werkwijze

Een eerste kennismakend gesprek is steeds vrijblijvend. U kan uw bouwplannen met ons bespreken en wij leggen onze werkwijze aan u voor. Vervolgens kan er een gepersonaliseerde aanpak voor uw project uitgewerkt worden.